سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طب قرآنی و طب اسلامی ایرانی
 
قالب وبلاگ

?

مجموعه: بیماری ها و راه درمان

 

درمان طبیعی و خانگی سرماخوردگی

 

سرما خوردگی مجموعه ای از علائم خفیف است. و ویژگی آن این است که مانند اغلب بیماری های ویروسی، خودبه‌خود و با گذشت چند روز درمان می‌شود...

اما بعد از تئوری پردازی، در عمل چه باید کرد؟ چگونه می‌توان به طبیعی ترین روش ممکن، دور? سرماخوردگی را کوتاه کرد؟

 

درمان طبیعی سرماخوردگی
از آنجایی که سرماخوردگی خودبه‌خود بهبود می‌یابد، از مصرف بی روی? داروهایی مانند قرص ها، کپسول ها، شربت و قرص های مکیدنی خودداری کنید. آنها بی فایده و حتی در مواقعی خطرناک اند. برای معالج? عطسه، آبریزش بینی، سرفه، گلودرد، خستگی، تب بالا، دردهای عضلانی و سردرد، از درمان های طبیعی بهره ببرید. طبق اصول بهداشتی باید: دست های تان را به طور مرتب، بعد از هر بار پاک کردن بینی (با یک دستمال یک بار مصرف) با آب ولرم و صابون بشویید. از دست زدن به بینی و چشم های تان خودداری کنید. زیاد مایعات بنوشید.

این مایعات، علاوه بر آب، شامل جوشانده ها و آبمیوه ها هم می‌شوند. هدف از آب رسانی، سیال کردن مخاط ها از منبع بینی و گلوی تان و همچنین کمک به تخلی? آنهاست. قطعاً، اگر تب تان بالاست باید مایعات بیشتری بنوشید. مایعات داغ (مانند چای و سوپ) امتیاز دیگری هم دارند و آن تسکین دردهای گلو و از بین بردن احتقاق بینی شماست. مخاز بینی تان را با استفاده از سُرم فیزیولوژیک یا آب دریا مرطوب کنید.

سیگار نکشید. تنفس دود سیگار دیگران نیز علائم سرماخوردگی را تشدید می‌کند. الکل ننوشید. حتی نوشیدن مقدار اندکی الکل هم ممنوع است. الکل بدن را بیهوه خسته می‌کند و خواب را از بین می‌برد، حتی اگر به خواب رفتن را راحت کند. تا جایی که می‌توانید، استراحت کنید. اگر لازم بود، بعد از ظهر هم چرتی بزنید. برای از بین بردن تب، پاراستامول بخورید. در گیاه درمانی، جوشاند? اکیناسه باعث تسکین سرماخوردگی می‌گردد. این گیاه خاصیت تحریک سیستم ایمنی را دارد. بررسی کنید که آیا محل زندگی، خصوصاً اتاق تان و محل کارتان رطوبت کافی دارد یا نه! در صورت لزوم، یک ظرف آب روی رادیاتور محل مورد نظر بگذارید.

 

چه زمانی مراجعه به پزشک الزامی است؟
به ندرت پیش می‌آید که مجبور شویم برای سرماخوردگی به پزشک مراجعه کنیم، مگر در صورت مشاهد? این علائم: سرماخوردگی تان بیش از 10 روز طول بکشد؛ گوش درد داشته باشید یا ترشح چرک از گوش تان را مشاهده کنید؛ دردی شدید در ناحی? صورت یا پیشانی احساس کنید؛ تب تان بالاتر از 39 درجه باشد، سرفه های تان ادامه داشته باشد؛ تنفس تان همراه با صدایی مانند فس فس باشد؛ حالات تان خیلی عیرطبیعی باشد و فعالیت های روزانه تان کم شود؛ علائم سرماخوردگی تان شبیه به علائم آنفولانزا گردد.

 

و اگر آنفولانزا باشد؟
ممکن است علائم آنفولانزا شبیه به سرماخوردگی باشد، با این حال یک ویژگی مهم را دارد: علائم آنفولانزا بسیار سخت و شدید ظاهر می‌شوند. از سوی دیگر، هنگام آنفولانزا تب بالاتر از حد معمول یک بیماری عادی است و ضعف و سستی زیادی ایجاد می‌کند.

در این شرایط، باید خیلی سریع عمل کرد: ظرف 12 تا 24 ساعت بعد از مشاهد? اولین علائم به پزشک تان مراجعه کنید (این زمان را بیش از 48 ساعت به تأخیر نیندازید). همچنین می‌توانید از درمان ضد ویروسی بهره ببرید که جلوی پیشرفت آنفولانزا را می‌گیرد یا علائم آن را به میزان قابل توجهی کم می‌کند.


[ یکشنبه 92/7/7 ] [ 11:28 عصر ] [ بهزاد دادده قلعه جوق ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 12
بازدید دیروز: 371
کل بازدیدها: 463648